Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help Lvl

Wentylator101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak od razu do rzeczy musze nabic jak najwiekszy lvl w jak najkrotszym czasie. Chodzi o 30 lvl itd. Ile czasu potrzebuje? Jak mam to zrobić?

Prosze nie pisac zeczy takich jak np. Kazdy poczatkujacy w lola jest taki napalony itd. bo w moim przypadku jest to zwiazane ze sprawami zyciowymi. HELP PLIS

Ps słyszlem tez o programi ktory automatycznie rozpoczyna nowa gre dodaje botow i po skonczeniu rozgrywki dodajesz lvl

Ps słyszlem tez o programi ktory automatycznie rozpoczyna nowa gre dodaje botow i po skonczeniu rozgrywki dodajesz lvl

Opublikowano

Głupie pytanka zadajesz wiesz?

Jak będziesz no-life'ował przez 24/7, nie jadł, nie pił i tylko WYGRYWAŁ mecze to wbijesz może w tydzień.

Na 3 poziomie dostaniesz 400 RP więc możesz kupić dopalacz na PD i do 10 grać na botach. (do 10 lvl na botach dostajesz tyle samo pd co na normalach)

Takie programy sprawdzają się tylko do nabijania refferali. Bo po 10 lvl na botach dostajesz coraz mniej PD i wbijanie 30 lvl zajęło by naprawdę dużo czasu.

Te programy to LoL Etal oraz NHC Bot.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

@up2

No nie sądzę żeby przez tyle czasu no life'ował...

Tak jak napisał dostaniesz rp kupisz bosta na pd i graj ale wątpię żebyś wbił w mniej niż miesiąc no ale powodzenia :D

Opublikowano

Miech/2 na normalach i 30 jest.

Zależy jak tam ogarniasz lola, ja gram grubo ponad rok przerwy to tamto i go nabijałem długo ale z tym czasem umiesz co nieco grać ;)

Jeżeli chcesz na fasta kup sobie boosty pod PD i only graj dominacje ;)

Krócej i tylko o 20/40 expa mniej.

1346022155-U721189.png

Opublikowano

@REFLESH

Acha ja tez mam szkolem i gora 7 godz dziennie... moze 9

@REFLESH

Z taką ortografią i angielskim to może zacznij przeglądać słownik i podręczniki ten tydzień wcześniej.

Jeżeli masz kasę (a raczej rodzice) i wydasz 50/100 zł na rp to w kilka dni wbijesz. Wygrywając mecz na dwóch boostach (na dni i na wygrane mecze) dostajesz ok 500 PD. - to jedyny sposób na szybkie wbicie poziomu.

a tak odbiegając od tematu, wiesz jak wygląda świat? ;)

League of Legends

Opublikowano

@REFLESH

Dobra ide jeszcze zobaczyc allegro i po ile konta 30 lvl ;)

A jak cos to w ostatecznosci potrudze sie i zrobie ten program automatycznie rozpoczynajacy rozgrywki po skonczeniu i tak mi sie troche nabije jak bede w szkole

Opublikowano

// offtop

A później się dziwić że na normalach sami trolle i feederzy jak ludzie wbijają 30 na botach :D

Śmiesznie będzie wyglądało konto 30 lvl z 0 zadanych strat, 0 zabitych minionów i 0 wygranych nie sądzisz?

League of Legends

Opublikowano

Nom tak nie wiem chyba raczej bede no lifowal dotychcazas tak bylo jedynie z mc ale teraz lol 9 godz dziennie 1 miesiac wystarczy???

Z bostami dzień w dzień nawet mniej :D

Opublikowano

Nie kumam tego napalania się na 30 level ja gram dla przyjemności , i mam konto na każdym serwerze , oprócz korei i brazyli ;D

i nabijanie levela idzie mi bardzo szybko bo nie zwracam na to uwagi .

No chyba że chcesz wbić 30 żeby grać rankedy wbić elo i streamować dla kaski ;p

LM7fs.jpg

Opublikowano

Nom tak nie wiem chyba raczej bede no lifowal dotychcazas tak bylo jedynie z mc ale teraz lol 9 godz dziennie 1 miesiac wystarczy???

No no a wiesz jak wygląda świat ?

Nie opłaca się szybko wbijać lv, lepiej wbijać powoli i uczyć się grać w tym czasie.

Opublikowano

Pewnie jakiś dziecinny zakład z kolegami. Zrozum ze jak wbijesz ten 30lvl jak najszybciej to będziesz miał mało kasy i gówno pograsz bez run, skilla i doświadczenia.

ab275fc7ea2f1.png

By Cristiano.

Opublikowano

TAGI: League of Legends. Sprawa rozwiązana, noobki z 5 lvl'ami kupują 30 lvle i później dziw jakie nooby na rankedach 0/20/0. Nie ogarniam takich ludzi. Gra się chyba dla przyjemności nie? Ale jeśli chcesz marnować kasę twoja sprawa.

Game Over

Opublikowano

Szczerze to wole wydać na konto 10/20 zł i mieć już z 10 skinów niż sam kupić karte PSC za 20 ;d. Na LoL'u się nie zarabia tylko traci więc kupowanie kont jest bardzo opłacalne. White Boy nie zaglądaj innym ludziom to portfeli, z góry dziękuję.

pc_sgt.Hobbit.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...